Babagan awake dhewe

SHENZHEN HONG KAIYUN TECHNOLOGY CO., LTD

Founded in 2005, HKY Mold iku salah siji sing paling competitive manufaktur Injection jamur lan perusahaan injeksi ngecor ing Shenzhen, China. Kita ngawula sawetara saka sudhut industri kalebu njero automotive, sistem cooling automotive, electronics, aplikasi ngarep, medical, energi, industri lan liyane.

Apa PILIH HKY Mold

    Kanthi kita, sampeyan bisa ngirit wektu lan dhuwit. We are pabrik, kanggo bisa karo kita bisa supaya Komisi sudagar

    tim engineering Kita wis ekstensif pengalaman industri lan Manajemen project, uga komunikasi Inggris lan efisien technical apik.

    Kanthi ketemu standar kualitas, kabeh komponen jamur kanggo cetakan kaca sing diprodhuksi ing sesuai karo DME, standar HASCO, kayata pins guide, bushings, thimbles utawa miturut syarat customer.

    Mlebu persetujuan non-pambocoran (Agreement Non-pambocoran) document kanggo nglindhungi informasi project lan kita bakal nuduhake data karo pihak liyane.

    DFM (desain kanggo manufacturability) analisis saben bagean lan identifikasi masalah resiko potensial (part desain lan masalah jamur) sadurunge jamur desain lan Manufaktur

    Miturut gambar 2D customer, kabeh cetakan sing diiringi dening certificate baja, sertifikat perawatan panas, paramèter test jamur lan laporan Takeran kekristenan.

    We have saka 20 taun pengalaman ing desain jamur, Injection jamur nggawe, jamur Two-werna, Die Casting, Injection ngecor Manufacturing

    Tansah saran kanggo kita pelanggan ing proses pas wektune lan komunikasi minangka cepet minangka supplier lokal

    wis cooperated karo akeh pelanggan ing project Injection jamur, kang manggoni ing industri beda kaya Automotive, Aerospace, Machinery, Appliance, Electronics, Packaging, Mesin, etc

Latest Blog Post

  • Application of injection products

    Because of the different injection molding materials used, injection molding products have many excellent properties that other materials do not have.Injection molding products have been used widely in agriculture, construction, automobiles, and avionics, logistics packaging and so on. Plastics a...
  • Influencing factors of shrinkage of plastic products

    What effect does the mold structure and plastic properties have on the shrinkage rate of plastic products? Let’s take a look. There are the effects of mold structure on shrinkage of plastic products. 1.The size of the gate is large, and the shrinkage rate is reduced. 2.The shrinkage rate of...
  • Factors affecting the shrinkage of plastic products

    There is the influence of plastic structure on shrinkage rate of plastic products. 1.Thick-walled plastic parts shrink more than thin-walled plastic parts.The shrinkage rate of most plastic 1mm thin-walled parts is greater than the shrinkage rate of 2mm, which is due to the increased resistance o...