за нас

SHENZHEN HONG Kaiyun TECHNOLOGY CO., LTD

Основана во 2005 година, HKY Калап е една од најконкурентните производители инекција мувла и шприц компании во Шенжен, Кина. Ние им служи на широк спектар на индустрии, вклучувајќи автомобилски делови, автомобилски системи за ладење, електроника, домашни апликации, медицински, енергија, индустриски и многу повеќе.

Зошто да одбереш HKY Мувла

  Со нас, можете да заштедите време и пари. Ние сме фабрика, да работат со нас да се избегне провизија на трговецот

  Нашите инженерски тим има долгогодишно искуство во индустријата и проектен менаџмент вештини, како и добра техничка англиски и ефикасна комуникација.

  целосно да се задоволат вашите стандарди за квалитет, сите компоненти калап за извоз калапи се произведени во согласност со DME, HASCO стандарди, како иглички, чаури, thimbles или според барањата на клиентите.

  потпишаа договор за неоткривање (необјавување договор) документ за заштита на вашите информации за проектот и ние никогаш нема да ги споделите вашите податоци со било која трета страна.

  DFM (дизајн за manufacturability) анализа на секој дел и идентификација на потенцијални проблеми ризик (дел дизајн и проблеми мувла) пред да мувла дизајн и производство

  Според 2D цртежи на клиентите, сите калапи се придружени со сертификат за челик, сертификација термичка обработка, мувла параметри за тестирање и мерење извештај полн обем.

  Имаме повеќе од 20 години искуство на мувла дизајн, изработка вбризгување на мувла, две бои, мувла, Леене, шприц производство

  Секогаш повратни информации за нашите клиенти навремено и да се комуницира толку брзо како локални добавувачи

  е соработувано со многу клиенти на проектот за вбризгување на мувла, која го окупира во различни индустрии како што се автомобилската, воздушната, машини, апарати, електроника, пакување, машини, итн

Последни Блог пост

 • Application of injection products

  Because of the different injection molding materials used, injection molding products have many excellent properties that other materials do not have.Injection molding products have been used widely in agriculture, construction, automobiles, and avionics, logistics packaging and so on. Plastics a...
 • Influencing factors of shrinkage of plastic products

  What effect does the mold structure and plastic properties have on the shrinkage rate of plastic products? Let’s take a look. There are the effects of mold structure on shrinkage of plastic products. 1.The size of the gate is large, and the shrinkage rate is reduced. 2.The shrinkage rate of...
 • Factors affecting the shrinkage of plastic products

  There is the influence of plastic structure on shrinkage rate of plastic products. 1.Thick-walled plastic parts shrink more than thin-walled plastic parts.The shrinkage rate of most plastic 1mm thin-walled parts is greater than the shrinkage rate of 2mm, which is due to the increased resistance o...