Tentang Kami

SHENZHEN Hong KAIYUN téhnologi CO., LTD

Diadegkeun dina 2005, HKY kapang anu salah sahiji anu pang kalapa pabrik suntik kapang jeung pausahaan suntik molding di Shenzhen, Cina. Urang ngawula rupa-rupa industri kaasup interiors otomotif, sistem cooling otomotif, éléktronika, aplikasi imah, médis, tanaga, industri sareng nu sanesna.

Naha milih HKY kapang

    Jeung kami, anjeun tiasa ngahemat waktos jeung duit. Kami pabrik, digawekeun ku urang bisa nyingkahan komisi padagang

    tim rékayasa kami boga pangalaman éksténsif industri jeung kaahlian manajemén proyék, kitu ogé komunikasi Inggris sarta efisien teknis alus.

    pinuh minuhan standar kualitas anjeun, sakabeh komponen kapang pikeun molds ékspor anu dijieun luyu jeung DME, standar HASCO, kayaning pin pituduh, bushings, thimbles atanapi nurutkeun syarat customer.

    Asup kontrak non-panyingkepan (pasatujuan Non-Panyingkepan) dokumen ngajaga inpormasi proyék anjeun sarta kami moal babagi data anjeun kalayan sagala pihak katilu sejenna.

    DFM (design keur manufacturability) Nganalisis unggal bagian sarta idéntifikasi isu résiko poténsi (bagian desain jeung masalah kapang) saméméh kapang rarancang jeung manufaktur

    Numutkeun gambar 2D customer urang, sadaya molds nu dipirig ku sertipikat baja, sertifikasi perlakuan panas, parameter test kapang jeung laporan ukur pinuh skala.

    Urang kudu leuwih 20 taun pangalaman dina desain kapang, suntik kapang pembuatan, kapang Dua-warna, maot casting, suntik molding Manufaktur

    Salawasna eupan balik ka konsumén kami di luhur timely sarta komunikasi gancang salaku suppliers lokal

    geus cooperated kalawan loba nasabah dina proyék suntik kapang, anu ngeusian dina industri béda kawas Automotive, Aerospace, mesin, Perkakas, Electronics, bungkusan, mesin, jsb

Panganyarna Blog Post

  • Application of injection products

    Because of the different injection molding materials used, injection molding products have many excellent properties that other materials do not have.Injection molding products have been used widely in agriculture, construction, automobiles, and avionics, logistics packaging and so on. Plastics a...
  • Influencing factors of shrinkage of plastic products

    What effect does the mold structure and plastic properties have on the shrinkage rate of plastic products? Let’s take a look. There are the effects of mold structure on shrinkage of plastic products. 1.The size of the gate is large, and the shrinkage rate is reduced. 2.The shrinkage rate of...
  • Factors affecting the shrinkage of plastic products

    There is the influence of plastic structure on shrinkage rate of plastic products. 1.Thick-walled plastic parts shrink more than thin-walled plastic parts.The shrinkage rate of most plastic 1mm thin-walled parts is greater than the shrinkage rate of 2mm, which is due to the increased resistance o...